Troens gave

Kunnskapsord

Formidling av den kunnskap som Gud har. En overnaturlig kunnskap om noe som har skjedd eller er nå, som vi ikke menneskelig sett kunne ha visst. Kunnskapsord formidles ved at du får et ord, for eksempel om en sykdom. I møtesammenheng kan det foregå på følgene måte: En person reiser seg og sier: "Det er noen her som var i en motorsykkelulykke i fjor og har fått problemer med høyre skulder." Man kan også oppleve det mer konkret når man ber eller snakker med noen personlig. 

I Joh 4 leser vi om Jesus som kommer til en samaritansk kvinne ved en brønn, og Jesus ber om litt vann. Her opererer Jesus med kunnskapsord. «Gå og rop på din mann, og kom så hit.» Kvinnen svarte: «Jeg har ingen mann.» Jesus sa til henne: «Med rette sa du: Jeg har ingen mann! For du har hatt fem menn, og den du nå har, er ikke din mann. Der talte du sant.» (Joh 4:16-18) Hvis du leser hele denne fortellingen kan du se at Jesus faktisk operer med tre av gavene, visdomsord, kunnskapsord og profeti.

(http://www.bibelundervisning.com/les-undervisningen/357-den-hellige-aand.html?start=8 [Lest: 05.02.2013)

Linda Bergling; Kunskapens Ord
Samtalsprogram med Linda Bergling där hon talar om Visdomens Ord.Serie om de 9 Nådegåvorna. Publisert av: Tv-arken, den 17.07.2017. Språk: Svensk. Kilde:https://www.youtube.com/watch?v=Txr-zSUZnF8&list=PLmeuYYCMYkdKiUZU6oO13hj4mBf-MrWdQ&index=34. Lagt til min hjemmeside den 23.07.2017.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.03 | 16:17

Ja, halleluja!

...
27.03 | 09:07

Derek Prince, et opphav av Guds Ord og dens kraft. Fryder meg

...
11.09 | 12:12

TV Visjon Norge har den i en nyere utgave.

...
07.09 | 23:11

Svar til Synøve på spørsmål om sangen: Takk for Golgata
Uten å ha kontrollert om fakta enda eg mener å huske sangen er skrevet av: Wiggo Abrahamsen som bor på Karmøy.
kan gi en tilbakemelding siden.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE