helbredelsens gave

Nådegave til å helbrede

Troens nådegave av Linda Bergling

Denne gaven virker uten at mennesker har fått hjelp av lege eller medisin.  Et eksempel i Bibelen er da Jesus helbreder sønnen til en kongelig embetsmann. Jesus sier til ham: «Gå hjem, din sønn lever!» Mannen trodde det ord Jesus sa til ham, og gikk (Joh 4:50-53) Allerede mens han var på hjemveien, kom hans tjenere ham i møte og fortalte at gutten hans levde. Han spurte dem da om den timen da det var blitt bedre med ham De sa til ham: «I går ved den sjuende time forlot feberen ham.» Faren skjønte da at det var ved den samme time da Jesus sa til ham: «Din sønn lever!» Og han trodde, han selv og hele hans hus.


 Når du merker at du får en spesiell nød og kjærlighet til en som er syk, vil Gud sannsynligvis at du skal bruke denne gaven. Vær frimodig begynn å legg hendene på de som er syke! 
Det kan også hende du opplever Den Hellige Ånd kommer over deg med en spesiell kraft. "Og da han steg i land, fikk han se mye folk.Han kjente inderlig medynk med dem og helbredet de syke blant dem" ( Mat 14:14) "Straks merket Jesus på seg selv at det gikk en kraft ut fra ham"... (Mark 5:30) (http://www.bibelundervisning.com/les-undervisningen/357-den-hellige-aand.html?start=8  [Lest: 05.02.2013])

 

Linda Berglin; Helandets nådegåva
Taler: Linda Bergling. Emne: Helandets nådegåva Livet med Jesus från församlingen Arken. Publisert av: Tv-arken, den 22.01.2013. Språk: Svensk. Kilde: https://www.youtube.com/watch?v=Xhq7-wvo-Lg&t=112s. Lagt til min hjemmeside den 28-01.2017

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.03 | 16:17

Ja, halleluja!

...
27.03 | 09:07

Derek Prince, et opphav av Guds Ord og dens kraft. Fryder meg

...
11.09 | 12:12

TV Visjon Norge har den i en nyere utgave.

...
07.09 | 23:11

Svar til Synøve på spørsmål om sangen: Takk for Golgata
Uten å ha kontrollert om fakta enda eg mener å huske sangen er skrevet av: Wiggo Abrahamsen som bor på Karmøy.
kan gi en tilbakemelding siden.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE