Visdomsord

Visdomsord

Visdomsord er å få en overnaturlig visdom inn i en situasjon der din visdom ikke er nok. Den gir deg visdom inn i situasjoner der du for eksempel ikke vet hva du skal si.

Jesus opererte mye i visdomsord. Fariseerne prøvde mange ganger å fange Jesus i ord slik at de kunne anklage ham for vranglære. I Joh 8 kommer fariseerne til Jesus med en kvinne som var grepet i hor, de vil sette han på en prøve og sier: "I loven har Moses påbudt oss at slike kvinner skal steines. Hva sier nå du?"  Hvis Jesus hadde svart at hun skulle steines, kunne de anklage ham innenfor den romerske myndighet, det var bare de som kunne tilsi en dødsdom. Hvis han hadde svart at hun ikke skulle steines kunne de anklage ham for å bryte Moseloven. Jesus får et visdomsord og sier: "Den av dere som er uten synd, han skal kaste den første stein på henne!"  Dette førte til at fariseerne gikk bort. Jesus hadde truffet et ømtålig tema for dem og det løste situasjonen.

Det kan også hende at du står i en situasjon der du ikke vet hva du skal gjøre videre, da trenger du et visdomsord fra Gud (http://www.bibelundervisning.com/les-undervisningen/357-den-hellige-aand.html?start=8 [Lest: 05.02.2013])

Linda Bergling; Visdomens Ord
Samtalsprogram med Linda Bergling där hon talar om Visdomens Ord. Serie om de 9 Nådegåvorna. Publisert av: Tv-arken, den 17.07.2017. Språk: Svensk. Kilde:https://www.youtube.com/watch?v=PLBxzB5Y0rs&index=35&list=PLmeuYYCMYkdKiUZU6oO13hj4mBf-MrWdQ. Lagt til min hjemmeside den 23.07.2017.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.03 | 16:17

Ja, halleluja!

...
27.03 | 09:07

Derek Prince, et opphav av Guds Ord og dens kraft. Fryder meg

...
11.09 | 12:12

TV Visjon Norge har den i en nyere utgave.

...
07.09 | 23:11

Svar til Synøve på spørsmål om sangen: Takk for Golgata
Uten å ha kontrollert om fakta enda eg mener å huske sangen er skrevet av: Wiggo Abrahamsen som bor på Karmøy.
kan gi en tilbakemelding siden.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE