Noen få av alle de underlige hendelsene i Bibelen

Skriften på veggen

I samme stund kom fingrer av en menneskehånd til syne, og den skrev på den kalkede veggen i kongens slott, midt imot lysestaken. Kongen så hånden som skrev. Da ble han blek i ansiktet, og hans tanker skremte ham. Han ble veik i hoftene og skalv i knærne (Daniel 5:5-6)

Jona i fiskens buk

Da talte Herren til fisken, og den spydde Jona opp på land (Jona2,11)

Bileam snakker med eselet

Da gav Herren eselet mål og mæle, og det sa til Bileam: "Hva har jeg gjort deg siden du nå har slått meg tre ganger?" Bileam svarte: "Du har holdt meg for narr. Hadde jeg bare et sverd i hånden, skulle jeg drepe deg med det samme!" Men eselet sa til Bileam: "Er ikke jeg ditt esel som du alltid har ridd på helt til denne dag? Har jeg noen gang hatt for vane å gjøre slikt mot deg?" "Nei" svarte han." (4 Mos 28-30)

Bileam ser en engel som stenger veien

Da åpnet Herren Bileams øyne, så han fikk se Herrens engel som stod på veien med løftet sverd i hånden (4 Mos 22:31)

Guds engel kriger mot assyrerene

Den natten gikk Herrens engel ut og slo i hjel 185.000 mann i assyrernes leir. Da folk stod opp om morgenen, fikk de se alle de døde som lå der (2 Kong19,35)

Gud taler til Moses fra en brennende tornebusk

Da sa Gud: «Kom ikke nærmere! Ta dine sko av deg! For det stedet du står på, er hellig jord.» Herren sa: «Jeg er din fars Gud, Abrahams Gud, Isaks Gud og Jakobs Gud.» Da skjulte Moses ansiktet; for han våget ikke å se på Gud (2 Mos 3:5-6)

Staven som blir til en slange

Da spurte Herren: «Hva er det du har i hånden?» «En stav,» svarte han. «Kast den på jorden!» sa Herren. Så kastet Moses staven på jorden. Da ble den til en slange, og Moses flyktet for den. Men Herren sa: «Rekk ut hånden og grip den i halen!» Så rakte han ut hånden og grep slangen. Da ble den til en stav i hånden hans (2 Mos 4:2-4)

Moses holder hendene med staven i været for å vinne krigen mot almakittene

Da gikk det slik til at så lenge Moses holdt hånden i været, hadde israelittene overtaket. Men så snart han lot hånden synke, var amalekittene de sterkeste. Men så begynte Moses å bli trett i hendene. Da fant de en stein og la den til rette for ham; den satte han seg på, og Aron og Hur støttet hendene hans, en på hver side. Så var hendene hans støe helt til solen gikk ned. Slik vant Josva over amalekittene og deres hær med kvasse sverd (2 Mos 17:11-13)

Gud gir Satan tillatelse til å påføre Job lidelser, Job synder ikke

Så gikk Satan bort fra Herren, og han slo Job med vonde byller fra hode til hæl. Job tok et potteskår og skrapte seg med, der han satt borte på avfallsdyngen. Da sa hans kone til ham: "Er du fremdeles like from? Spott heller Gud og dø!" Men han svarte: "Du taler som en ufornuftig kvinne. Skal vi bare ta imot det gode fra Gud? Skal vi ikke ta imot det vonde også?" Tross alt som hadde hendt, syndet ikke Job med sin munn (Job 2:7-10)

Så lot hun dem gå. De drog av sted, og Rahab bandt den røde snoren i vinduet.

Så firte hun dem ned fra vinduet med et rep. Huset hennes lå ved bymuren, og hun bodde tett inntil muren. Hun sa til dem: "Dra opp i fjellet, så dere ikke treffer på dem som forfølger dere. Hold dere skjult der i tre dager, til forfølgerne har vendt tilbake. Siden kan dere gå hvor dere vil." (Josva 2:15-16)

Slik drepte Samson flere ved sin død enn han gjorde i sin levetid

Da ropte Samson til Herren og sa: «Herre Gud, kom meg i hu og gi meg styrke bare denne ene gangen, så jeg kan hevne meg på filisterne for ett av øynene mine.» Så tok han tak omkring de to midtsøylene som huset hvilte på, den ene med høyre arm og den andre med venstre. Han trykket dem inn til seg og sa: «La meg dø sammen med filisterne!» (Dom:28-30)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.03 | 16:17

Ja, halleluja!

...
27.03 | 09:07

Derek Prince, et opphav av Guds Ord og dens kraft. Fryder meg

...
11.09 | 12:12

TV Visjon Norge har den i en nyere utgave.

...
07.09 | 23:11

Svar til Synøve på spørsmål om sangen: Takk for Golgata
Uten å ha kontrollert om fakta enda eg mener å huske sangen er skrevet av: Wiggo Abrahamsen som bor på Karmøy.
kan gi en tilbakemelding siden.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE