mirakelgaven

Kraft til å gjøre undergjerninger (mirakler)

Helandets nådegåva Livet med Jesus från församlingen

Eksempel på mirakler er: Å få sol og måne til å stå stille, gjøre vann til vin, dele Rødehavet, gå på vannet, stille stormen og mate fem tusen mennesker med fem brød og to fisker. 

Du kan ikke få mirakler til å skje, men du kan sette deg i en situasjon der Gud kan få bruke deg i denne gaven. 

Mirakler er noe som skjer med en gang, helbredelser skjer ofte over lengre tid. Du kan finne ut at troens gave, gaven til å virke mirakler og helbredelser opererer sammen. Når mennesker har blitt oppreist fra døden (når ånden vil), er det alle de tre kraftgavene som har vært i virksomhet: Tro, mirakel og helbredelse.

Eksempel:

De tok da steinen bort. Jesus løftet sine øyne mot himmelen og sa: «Far, jeg takker deg fordi du har hørt meg. Jeg visste jo at du alltid hører meg, men for folkets skyld som står omkring meg, sa jeg det, for at de skal tro at du har sendt meg. Og da han hadde sagt dette, ropte han med høy røst: Lasarus, kom ut!» Da kom den døde ut, ombundet med liksvøp på føtter og hender, og om hans ansikt var bundet en svetteduk (Joh 11:41-44) 

Så tar han barnet ved hånden og sier til henne: «Pike, jeg sier deg: Stå opp»! Straks stod piken opp og gikk omkring, for hun var tolv år gammel. Og de ble helt ute av seg av undring (Mark 5:40-41) 

Før et mirakel skjer blir det som regel gitt en befaling. Dersom du merker at Den Hellige Ånd kommer over deg, og gir deg en befaling, vær klar over at dette kan være Den Hellige Ånd som ønsker å virke frem et mirakel gjennom deg. 

(http://www.bibelundervisning.com/les-undervisningen/357-den-hellige-aand.html?start=8  [Lest: 05.02.2013])

Linda Bergling; Mirakelgåvan
Samtalsprogram med Linda Bergling där hon talar om Visdomens Ord.Serie om de 9 Nådegåvorna. Publisert av: Tv-arken, den 17.07.2017. Språk: Svensk. Kilde:https://www.youtube.com/watch?v=DJBr48iyGf8&index=36&list=PLmeuYYCMYkdKiUZU6oO13hj4mBf-MrWdQ. Lagt til min hjemmeside den 23.07.2017.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.03 | 16:17

Ja, halleluja!

...
27.03 | 09:07

Derek Prince, et opphav av Guds Ord og dens kraft. Fryder meg

...
11.09 | 12:12

TV Visjon Norge har den i en nyere utgave.

...
07.09 | 23:11

Svar til Synøve på spørsmål om sangen: Takk for Golgata
Uten å ha kontrollert om fakta enda eg mener å huske sangen er skrevet av: Wiggo Abrahamsen som bor på Karmøy.
kan gi en tilbakemelding siden.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE